De Ripple aanschaffen zonder te minen

De Ripple aanschaffen zonder te minen

Veel cryptocurrency is te minen. Dit geeft jou wel een aanslag op jouw energierekening, maar je kunt hiermee wel onderdeel uitmaken van een zogeheten miningpool. Je kunt er echter ook voor kiezen om jouw digitale valuta te kopen bij een bekende broker. Een van deze brokers is Bitvavo. Hier heb je ook de mogelijkheid om een Ripple te kopen, een van de valuta die niet zelf te minen valt.

Gecentraliseerde valuta in jouw wallet

De Ripple is een cryptocurrency die niet te minen valt. Het is namelijk een digitale munteenheid die wordt beheerd door een bedijf. In tegenstelling tot andere cryptocurrencies berust hier dus wel enige controle op. De creatie en de distributie wordt namelijk geregeld door dit bedrijf, waardoor er ook maar een bepaalde hoeveelheid op de markt is verschenen voor consumenten.

Onderscheid betrouwbaar en onbetrouwbaar

Je kunt hierdoor alleen bij brokers terecht om te investeren in de Ripple. Dit biedt jou wel de mogelijkheid om betrouwbare en onbetrouwbare partijen van elkaar te onderscheiden. Als jij namelijk een broker ziet die mining software of een andere tool aanbiedt, weet je dat je hier geen zaken mee moet gaan doen. Hierom zal je dit nooit bij Bitvavo aantreffen.

Verdien geld aan de Ripple

Hoewel deze cryptocurrency niet te minen is, kun je er dus wel een investering aan doen en de valuta in jouw bezit krijgen. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw wallet aanmaken en een storting te doen waarmee je de currency kunt kopen.

Daarna kun je aan de hand van de winst die je behaalt door een koersstijging besluiten om het bedrag uit te laten betalen. Ook kun je de digitale valuta zelf weer doorverkopen wanneer je een hoger bedrag terug kunt krijgen dan jij er in eerste instantie voor betaald hebt.

Plaats een reactie