Vacatures


Chef de bediening gezocht!

Arnold gaat ons na vier jaar verlaten en daarom zoeken wij een nieuwe collega.

De chef bediening stuurt de medewerkers bediening operationeel aan. Hij of zij is verantwoordelijk voor het plannen, regelen, en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeelsbeheer (verzuim, functioneren, werving en selectie). De chef bediening werkt mee in de bedieningsuitvoering.

Wij zoeken een persoon die gastvrij is, voorkomend en welgemanierd naar anderen. Uitspraken als ‘Nee, dat kan niet’  of ‘Het is druk’ (zonder uitleg) komen niet in jouw vocabulaire voor. Je ziet op tijd knelpunten en neemt ook actie hierop. Je weet je collegae te motiveren en enthousiast te maken, geeft vertrouwen en ruimte voor initiatieven. En als je dan ook kwaliteitsgericht te werk gaat, om terugkoppeling bij gasten vraagt over onze kwaliteit en service, ben jij onze man of vrouw!

Wij bieden je zeer goede arbeidsomstandigheden en een dito salaris! Bel 06 39 33 87 60 of mail naar Theo Agterberg voor meer informatie of je sollicitatie.


(Eerste) medewerk(st)er bediening gezocht!

Het betreft een fulltime functie. Wij bieden je zeer goede arbeidsomstandigheden en een dito salaris! Bel 06 39 33 87 60 of mail naar Theo Agterberg voor meer informatie of je sollicitatie.


Specials

specials

Van onze gasten…

English / Deutsch

English Deutsch

Adres

Biltsestraatweg 102 3573 PS Utrecht | (030) 276 09 25

Mail, reserveer of volg ons…

email reserveer facebook twitter instagram